slimmer werken coach
slimmer werken spreker
06 51371447
herman@kopinga.nl
Herman Kopinga
Foto: Salih Kilic
Steeds vaker geef ik lezingen over Slimmer werken. (Ook wel Het nieuwe werken of Lifehacking genoemd). Laatst werd ik zo aangekondigd en dit geeft een beeld van wat ik vertel en de manier waarop:

Internet, e-mail, memo’s, telefoon, tijdschriften, kranten en… je collega’s. De hoeveelheid informatie die je tegenwoordig ‘aanvalt’ op de werkvloer is enorm. Weet jij nog hoe het voelt als er géén ongeopende berichten op je wachten? Of hoe een leeg bureaublad of een afgewerkt ‘to do’-lijstje er ook alweer uitzagen? Als je effectiever wilt omgaan met je eigen werk in plaats van te worden overspoeld door wat er op je afkomt, dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze slimmerwerken sessie.

Herman Kopinga maakt via praktische tips en af en toe een abstract uitstapje zijn publiek bewuster van de manier waarop werk verandert: we zijn geen productiemedewerkers meer, maar informatiewerkers. Dat levert een parade aan open deuren op. Herman brengt deze op een ontspannen manier en voorziet de tips van context waardoor je gelijk aan de slag kunt om jouw manier van slimmer werken te ontdekken.


Beschikbaarheid: Vaak :) Bel, mail of SMS voor een afspraak.